górne tło

Konferencja gastronomiczna MADE FOR Restaurant

Konferencja MADE FOR Restaurant zbliża się wielkimi krokami. Już w piątek, 12 kwietnia, przedstawiciele branży gastronomicznej spotkają się w Centrum Kongresowym ICE Kraków. Hasłem przewodnim tegorocznych konferencji są Innowacje. Wydarzenie organizowane jest w ramach Europejskiej Stolicy Kultury Gastronomicznej Kraków 2019.

Podczas kwietniowej konferencji MADE FOR Restaurant w Krakowie tematyka innowacji będzie rozpatrywana na wielu płaszczyznach zaczynając od ludzi, a kończąc na najnowszych trendach. Prestiż i poziom merytoryczny konferencji podniosą wyjątkowi Partnerzy - Akademia Leona Koźmińskiego, Guest Experience Think Tank Academy oraz Instytut Kulinarny Transgourmet. Program oraz bilety dostępne są na stronie: forsolutions.pl.

MADE FOR RESTAURANT to Biznesowa Platforma rozwoju dla liderów i decydentów branży gastronomicznej. To cykliczne, lokalne spotkania organizowane w największych aglomeracjach Polski. Podczas wydarzeń MADE FOR Restaurant w ciągu jednego roku spotyka się około 1000 przedstawicieli biznesów gastro w całej Polsce. Celem spotkań jest profesjonalizacja branży i biznesowy wzrost zaangażowanych uczestników. Pierwsza w 2019 r. konferencja MADE FOR Restaurant to jednocześnie pierwsza konferencja przygotowywana po rebrandingu marki MADE.