Unia Europejska
O Nas rozwiń menu
Serwis używa plików cookies zgodnie z polityką prywatności pozostając w serwisie akceptują Państwo te warunki

Konferencja hybrydowa Made For Restaurant, edycja Hedoniści

Już dzisiaj w Krakowie kolejna edycja konferencji hybrydowej Made FOR Restaurant, której Miasto Kraków jest partnerem. Gośćmi specjalnymi będą Carlos Henriques z restauracji Nolla w Helsinkach, Filip Lundin ze sztokholmskiej Sopköket oraz Magda Gessler (Fukier).

Fot. materiały prasowe

Tematem przewodnim będzie pytanie, czy wypada być hedonistą w dzisiejszych czasach?

Jednak większość paneli będzie poruszać niezwykle istotną kwestię: jak poruszać się w biznesie gastronomicznym, aby zracjonalizować koszty oraz działać w duchu zrównoważonego rozwoju?

Zapraszamy do rejestracji:

https://poradnikrestauratora.pl/artykuly/konferencja-made-for-restaurant-hedonisci-przejmuja-rynek-gastro/

 

pokaż metkę
Autor: UMK
Osoba publikująca: Małgorzata Rajwa
Podmiot publikujący: Biuro Kongresów
Data publikacji: 2022-10-24
Data aktualizacji: 2022-10-24
Powrót

Zobacz także

Znajdź